Kala-apajilla

BLOGIT | Kala-apajilla

Näin kabinettipäätös veneverosta syntyi, osa 2

Tämä on jatkoa hallituksen salaisista kabinettineuvotteluista tehdyille paljastuksille, jotka alkoivat tässä blogissa 13.1.

Timo (ps): Jaaha, siittä veronverosta on tullut lunta meikäjäppisen  tupaan niin, että munia paleltaa. Petteri pentele väänsi tahallaan veron valtiovarainministeriössä semmoiseen malliin, että eihän sitä hyväksy vanha erkkikään. Siittä seurasi se, että mun piti masinoida oma puoluetoimistomme väki vastustamaan lakia, jota me itse ollaan ajettu. Vähänkö olen ovela.

Juha (kesk): Mitäs astuit isotuloisten ja isäntien varpaille. Eiköhän vatuloida koko vero taas sinne hallituksen persiilleen menneiden hankkeiden kansioon, jos siellä on vielä tilaa.

Petteri (kok): Jos ei ole, niin haudataan se uuteen valmisteluun niin, että hallituksen kasvot säilyvät vähän vähemmillä vammoilla.Teidän kasvoillanne nyt niin väliä, mutta minä olen sentään vielä suhteellisen kaunis mies. Saa sitten seuraava demarihallitus torpata veneveron lopullisesti.

Kop kop.

Antti (sd): Morjens äijät. Tulin vaan kysymään, että kai te ymmärsitte jättää oman etunne vuoksi siitä veroesityksestä pois myös uppoavat laivat, kjäh kjäh, kjäh.

Petteri: Kuka sinut tänne päästi. Ja mitä siinä jeesustelet, kun pakkohan meidän oli yrittää rokottaa duunariveneilijöitä, kun te käpälöitte sitä minun leipomaani kalastuslakia niin, että vaalitäkynä vapautitte eläkeläiset kalastonhoitomaksusta. Siinä menetettiin taas muutama miljoona.

Antti: Se oli vasta alkua. Ensi hallituskaudella vapautetaan koko kansa maksuista ja veroista. Paitsi isotuloiset ja isännät. Sitten me säädetään golfvero, silikonitissivero sekä lantasaapas-, talikko- ja heinähattuvero. Veneveroa ei tule, mutta loistojahdit sosialisoidaan ja niihin sijoitetaan ilmaisia päiväkoteja vähävaraisten lapsille ja Hakaniemen puoluetoimisto.  Yrityksille pannaan oma kilpailukykysopimus, jossa ne joutuvat antamaan kansalle ostovoimaa helvetinmoisilla palkankorotuksilla. Maataloustuet muutetaan maahanmuuttotuiksi ja jaetaan neekereille, jotka tulee ja vie herrojen hienostonaiset ja pissivät persujen mersujen tankkiin. Siinä teille uutta hallitusohjelmaa.

Juha: Ota sinä Petteri jaloista, niin minä otan käsistä.

Timo: Mä en tohon ala. Mä haluun demarihallitukseen, myyn vaikka mutsini, taas.

 

KALAUKKELI ON KUULLUT, ETTÄ Donald Trumpin julkiset esiintymiset menevät pieleen, koska hänellä on tramppikuume.

Yksi vastaus artikkeliin “Näin kabinettipäätös veneverosta syntyi, osa 2”

  1. Latosaaren Affena

    Alku oli juuri käsikirjoituksen mukaan, mutta miksi juttuun piti sotkea demarit mukaan? Eivät demarit aikaisemminkaan ole veneveroa halunneet, vaan nykyinen porvarihallitus sen hatustaan tempaisi. Riepooko porvarilehden toimittajaa porvarihallituksen toiminta?


Vastaa